Autómentés autómentő Horvátország és Szlovénia területéről 0-24h

AKÁR AZONNALI INDULÁSSAL !

Autómentés autómentő Horvátország és Szlovénia területéről !

Zala-vármegyéből, Nagykanizsa, Letenye, Rédics, Lenti közeléből indulva, gyorsan a kívánt helyszínre érünk. Autómentés, motormentés és szállítás Horvátország, valamint Szlovénia területéről, akár 5+1 utas 6 méter és 3.5 tonnáig. Személyautó, kisbusz, furgon, terepjáró, motor, quad, lakókocsi, valamint elektromos, hibrid, plug-in hibrid járművek mentése és szállítása. Mivelhogy járműveink ENC készülékkel rendelkeznek, ezáltal gyors és akadálymentes az áthaladás a horvátországi fizetős kapuknál. Speciálisan autómentésre kialakított és felszerelt járműveinkkel, nagy teherbírású, elektromos csörlővel ellátott trélerünkkel, valamint egyedi kialakítású billenő rakfelülettel és kézicsörlővel felszerelt motorszállítónkkal nagyon sokrétű problémára tudunk megoldást nyújtani. Sérült futóművel, beragadt váltóval, vagy fékkel rendelkező járműveket műszaki mentőnkkel emelve szállítjuk.

Megbízhatóság, Gyorsaság, Precízség és Pontosság !!!

Autómentés autómentő Horvátország és Szlovénia területéről !

Alanyi adómentes, így tehát nem kell áfa-t fizetni !

Magyarországon, a fizetős utak használata nem kerül felszámításra !

Komp, híd, alagút és külföldi autópálya díjak azonban, felszámításra kerülnek! 

A műszaki mentés díja, egyedi árazás alapján történik.

A fuvardíj megállapítása, előzetes telefonos megbeszélés és egyeztetés alapján történik rejtett költségek nélkül.

Fizetési lehetőségek: készpénz, bankkártya, illetve átutalás !

HÍVJON HA BAJ VAN !

Autómentés bankkártya fizetési lehetőség

Kapcsolat

Autómentés autómentő Horvátország és Szlovénia területéről !

Tisztelt nyaralni, kirándulni vagy túrázni indulók !!!

Sokan indulnak neki a szebbnél szebb helyekre, ahol kellemesen és pihenéssel szeretnék tölteni az idejüket, de mielőtt elindulnának az annyira várt úti céljaik felé, azért nem árt felkészülni az útközben felmerülő váratlan eseményekre !

 Utazás előtt érdemes és ajánlott utas és autóbiztosítást kötni, amivel az esetlegesen felmerülő többletköltségek minimalizálhatóak. Arra kérek minden jármű tulajdonost, hogy indulás elött fokozott figyelemmel ellenőrizze a járműve műszaki állapotát, és ha kell, kérje szakember segítségét! A nagy hőség, esetleg a havas csúszós utak és az extrém terhelés miatt, mivel a ” TECHNIKA ÖRDÖGE ” nem alszik, rengeteg meghibásodott járművel találkozunk az utakon. Autópályán történő meghibásodáskor, a leállósávba lehúzódva és a személyes értékeiket magukhoz véve, azonnal hagyják el a járművet és lépjék át a szalagkorlátot! Ezzel akár megelőzhető a további tragédia. Szintén felhívnám mindenki figyelmét, ha a jármű műszaki hiba miatt nem képes a továbbhaladásra, az elakadásjelző háromszög kihelyezése és a láthatósági mellény használata mindenki számára kötelező, akár életeket menthet. Tehát amikor ezek a biztonsági feltételek teljesültek, kérjen műszaki segítséget! 

Ha Horvátországba vagy Szlovéniába szeretné tölteni a szabadidejét, és probléma adódna a járművével, KÉREM HÍVJON BIZALOMMAL !!! A nap 24 órájában rendelkezésre állunk és a lehető legrövidebb időn belül orvosoljuk a problémát. Személyautó, furgon, kisbusz, terepjáró, motor, quad, lakókocsi mentése és szállítása, valamint műszaki segítségnyújtás. Mivelhogy autómentőink ENC készülékkel rendelkeznek, gyors áthaladást biztosítanak a Horvátországi autópályák fizetős kapuinál. Készpénz, átutalás és bankkártyás fizetésre is van lehetőség.

 Zala-vármegyéből, tehát Nagykanizsa, Letenye, Rédics és Lenti közeli indulással, nagyon gyorsan a kívánt helyszínre érünk, legyen az Horvátország, vagy Szlovénia.